| مشاهده تاپيک قبلي :: مشاهده تاپيک بعدي |
| نويسنده |
پيام |
italy2010
عضو شده در: 15 مهر 1387 پست: 24
|
تاريخ: 17 مهر 1387 - 22:59 عنوان: تحصيل ايلتس در کدام کشور خارجي بهتره؟! |
|
|
| دوستان من قصد دارم برای اماده شدن برای ایلتس یک دوره 6 ماهه یا 9 ماهه را در یکی از کشورهای دبی مالزی و یا کشوری دیگر بگذرونم. ایا شما میدونید که در کدوم کشور تحصیل ایلتس اثر گذار تر است؟ |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
SJ
عضو شده در: 24 دي 1386 پست: 220
|
تاريخ: 18 مهر 1387 - 0:58 عنوان: |
|
|
اگه می تونید بیشتر خرج کنید صد در صد انگلستان رو در صدر قرار بدید. کالج های زیادی هم از این برنامه ها دارن.
در مورد دبی اطلاعات خاصی ندارم ولی در مورد مالزی می دونم که خیلی آش دهن سوزی نیستن و اساتید چینی یا مالایی دارن که با لهجه حرف میزنن.
البته شاید بگید خب اساتید ایرانی هم اینجا ممکنه خیلی جالب نباشن یا لهجه فارسی داشته باشن ولی خب چون شما می خواید پول و زمان زیادی صرف کنید بهتره یه جایی برید خیلی شاخ باشه.
موفق باشید |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
italy2010
|
تاريخ: 18 مهر 1387 - 11:44 عنوان: |
|
|
| مساله اصلی برای انگلیس اینه که ویزا به من که مجرد هستم سفارت نمیده. به غیر از انگلیس کجا ایلتس خوب یاد میدن؟ |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
SJ
|
تاريخ: 18 مهر 1387 - 21:17 عنوان: |
|
|
پیشنهاد می کنم شانستون رو برای انگلیس امتحان نکنید خیلی ها رو دیدم که با شرایط مشکوک تونستن ویزا بگیرن. اگه سند خونه دارید به اسم خودتون و خانواده اینجا هستند شانستون برا گرفتن ویزا بیشتره. در نهایت هم اگه رد شدید چیزی رو از دست ندادید.
تو کانادا هم کالج هست برای آموزش زبان ولی اون هم مساله ویزا رو داره. خود استرالیا هم خوبه.
من شخصا اعتقاد دارم اگه قراره برید یه کشور دیگه بهتره کشور انگلیسی زبون باشه که 24 ساعته در حال تمرین باشید چون اگه برید جایی که زبونشون فرق داره, فقط همون روزی چند ساعت سر کلاس رو تمرین می کنید و کمتر تو محیط زبان قرار می گیرید.
متاسفانه به غیر از انگلیس در مورد جاهای دیگه اطلاعات خوبی ندارم که بهتون بدم.
موفق باشید |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
SJ
|
تاريخ: 19 مهر 1387 - 0:10 عنوان: |
|
|
پیشنهاد می کنم شانستون رو برای انگلیس امتحان نکنید خیلی ها رو دیدم که با شرایط مشکوک تونستن ویزا بگیرن. اگه سند خونه دارید به اسم خودتون و خانواده اینجا هستند شانستون برا گرفتن ویزا بیشتره. در نهایت هم اگه رد شدید چیزی رو از دست ندادید.
تو کانادا هم کالج هست برای آموزش زبان ولی اون هم مساله ویزا رو داره. خود استرالیا هم خوبه.
من شخصا اعتقاد دارم اگه قراره برید یه کشور دیگه بهتره کشور انگلیسی زبون باشه که 24 ساعته در حال تمرین باشید چون اگه برید جایی که زبونشون فرق داره, فقط همون روزی چند ساعت سر کلاس رو تمرین می کنید و کمتر تو محیط زبان قرار می گیرید.
متاسفانه به غیر از انگلیس در مورد جاهای دیگه اطلاعات خوبی ندارم که بهتون بدم.
موفق باشید |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
italy2010
|
تاريخ: 19 مهر 1387 - 6:56 عنوان: |
|
|
| ایا دوستان کالج مشخصی در کشورهای انگلیسی زبان می شناسه که تدریس ایلتس بکنه و مشکل ویزا هم قابل حل شدن باشه؟ |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Narimanhb
عضو شده در: 13 تير 1387 پست: 85
|
تاريخ: 11 خرداد 1388 - 6:32 عنوان: |
|
|
. با سلام.در مورد دوستمون که گفتن مالزی استاداش چینی یا مالای هستن باید توضیح بدم که باید ببینید کجا میخواین ثبت نام کنین؟توی مالزی به تعداد موهای سرتون(اگه کچل نباشین !البته) کالج و موسسه زبان انگلیسی هست.خیلی از موسسات در پیت هستند که استادای محلی دارن ....
ولی کالج ها و موسسات حسابی اون استادای بسیار بسیار عالی دارن.مثلا بریتسش کانسیل کوالالامپور یاشهرهای دیگه نزدیک به نود و پنج درصد استاداش نیتیو هستند و از انگلیس و استرالیا و اسکاتلند و ایرلند...بسیار بسیار هم کلاساش عالیه.امکانات لابراتوار و ...هم خیلی خوبه.هزینه اش هم در مقایسه با سایرموسسات مناسبه،مثلا ای ال اس معقول تره.اساسا نماینده کمبریجه.
در ضمن مالزی کشوری انگلیسی زبانه.شما برای اینکه در زندگی روزمره تون کارتون رو پیش ببرید باید از راننده تاکسی گرفته تا دکتر به انگلیسی صحبت کنید  _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Narimanhb
عضو شده در: 13 تير 1387 پست: 85
|
تاريخ: 11 خرداد 1388 - 6:34 عنوان: |
|
|
در ضمن در بریتیش کانسیل میتونید تا 6 ماه هم تقاضای ویزا کنید و اون رو بسته به سطح زبانتون بیشتر هم تمدید کنید.اگه اطلاعات بیشتری خواستید به من پی ام بدید _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Ehsan_121
عضو شده در: 13 اسفند 1386 پست: 468
آدرس پستي: Ehsan_121@yahoo.com
|
تاريخ: 21 تير 1388 - 11:03 عنوان: |
|
|
سلام دوستان
ممنونم از راهنمايي شما
امتحان هاي اين ماه سنجش كه كنسل شد
تصميم دارم براي يكي از سه كشور ارمنستان يا اذربايجان و يا تركيه اقدام كنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
لازم به ذكره كه من به زبان آذري تسلط دارم
مرسي _________________ به امید امیدهای هم
كامپيوتر- نرم افزار 176 csl *** لاج:26 Mar 2010 *** |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
amir2009
عضو شده در: 13 آبان 1388 پست: 23
|
تاريخ: 7 مرداد 1389 - 20:13 عنوان: |
|
|
| Ehsan_121 نوشته است: | سلام دوستان
ممنونم از راهنمايي شما
امتحان هاي اين ماه سنجش كه كنسل شد
تصميم دارم براي يكي از سه كشور ارمنستان يا اذربايجان و يا تركيه اقدام كنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
لازم به ذكره كه من به زبان آذري تسلط دارم
مرسي |
سلام
امتحانات تير ماه حذف شد !!!!!!!!! |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
arian82
عضو شده در: 30 بهمن 1388 پست: 85
|
تاريخ: 7 مرداد 1389 - 22:37 عنوان: |
|
|
Ehsan_121,
amir2009,
دوستان امکان داره لینکی از خبر بدین. من همچین چیزی نشنیده بودم
ممنون
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
احسان-نقشه بردار
عضو شده در: 7 خرداد 1388 پست: 156
|
تاريخ: 8 مرداد 1389 - 12:41 عنوان: |
|
|
Ehsan_121,
دوست عزیز من خودم باکو هم امتحان دادم ایران هم امتحان دادم ولی بهت باکو رو توصیه نمیکنم اولا به چند دلیل : یکی اینکه هزینه هات خیلی بالا میره و باید بدی کس دیگه برات ثبت نام کنه.هزینه ویزا داری. اقامت که خداد تومن پول هتل باید بدی. تاکسی که برو بالا !
من تقریبا" 2 میلیون هزینم شد 1 سال پیش. زیاد هم مهم نیست زبان آذری چون با انگلیسی کارت راه میوفته و تازه تو یه محیط خارجی اگه سعی کنی انگلیسی حرف بزنی اعتماد به نفستم بالا میره. من خودم به روسی مسلط بودم و از پس اونجا روسی حرف زدم(هر چند خوششون نمیومد و با اینکه میفهمیدن جواب سر بالا میدادن) نزدیک بود جواب اسپیکینگ رو روسی بگم به یارو. در مورد کیفیت امتحان هم کیفیت ایران خیلللللللللللی بهتر بود. تازه من بعد از اینکه نمره رییتینگ رو 5.5 گرفتم چون میدونستم خیلی خوب دادم با هزار بدبختی اعتراض دادم . حالا پول از دبی حواله کن و اینا بماند. آخرش میل زد که اکی نمرت .5 اضافه شده و 6 گرفتی بیا اینجا کارنامتو و پولتو بگیر. منم هر چی پیگیری کردم که بابا کارنامه رو با همون پوله برام بفرستید ! اصلا جواب میلمو ندادن که ندادن و هر دفعه پاسکاری شدم. به نظر من آدمهای بی مسوولیتی بودن منم از خیرش گذشتم و همین جا امتحان دادم و قبول شدم. ارمنستان هم که بری دیگه آذربایجان هرگز بهت ویزا نمیده و چون آذرس هستی حیفه این فرصت رو از خودت بگیری. به نظر من یا صبر کن ببین ایران چی میشه یا صبر کن ببین ایران چی میشه اگه هم خیلی عجله داری برو ترکیه. دبی که اصلا حرفشو نزن. هند هم بد نیست فقط اسپیکینگ لهجشون سخته یه ذره. _________________ خدايا به جوونيه اين وکيلاي ما رحم کن اين ويزامون رو بفرست بياد.
يك مغز در حال فرار ! |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|
|
|