| مشاهده تاپيک قبلي :: مشاهده تاپيک بعدي |
| نويسنده |
پيام |
شازده
عضو شده در: 2 آبان 1387 پست: 661
|
تاريخ: 8 مرداد 1389 - 18:28 عنوان: |
|
|
secret, جان
شما ظاهراْ خيلي نگران اين هستين كه مبادا اونجا نتونيد كار خوبي داشته باشين.
خوب صد البته طبيعي هست عزيز دل برادر.خوب هر كسي نظرش فابل احترامه. ولي من نميدونم چطور شد يه بحث عوض شد و صحبت از دسته موتور و اين حرفا شد....
ببين دوست گرامي شما ميتونيد اقدام كنيد و ايشالله ويزاشو بگيري و بري خودت از نزديك اونجا رو تجربه كني( حتماْ پل هاي پشت سرتو خراب نكني مثلاْ ميتوني چند ماهي مرخصي بگيري ) و اگه دوست داشتي بموني وگرنه برگردي توو همين سرزمين گل و بلبل بموني و تلاش كني كه به مدارجي كه دوست داري برسي. اينو گقتم چون ديدم خيلي بچه با حالي هستي ....سرزميني كه امثال ا.ن حكومت ميكنن ديدن داره چند سال ديگه....
در ضمن من يكي به اين ويزاي دايم به اين ديد نيگا ميكنم كه مث يه پر پروازه كه هر موقع دوست داشتم ميتونم ازش استفاده كنم در جاي مناسب خودش البته بنا به شرايط ممكن. و فك نميكن هزينه اي كه ميكنين براي گرفتن اين ويزا آنچنان زياد باشه براي يه فردي كه ميخواد مهاجرت كنه. آدم دو تا مسافرت داخلي ميره خرجش بيشتر از اين ميشه والا.البته روي سخنم به كساني هست كه دودل هستن نه اونهايي كه مصمم هستن. مث گواهينامه ماشين ميمونه كه شايد هيچ وقت ماشين نخري و پشت فرمون نشيني ولي هر موقع بخواي ميتوني بخري. _________________ رشته: سيويل( هيدروليك استراكچر )
نوع ويزا: 175
لاجمنت: 27 مي 2009
ظهور كيس آفيسر: 6 نوامبر 2009
مديكال: 9 آگوست 2010
PCC و آيلتس همسر: 19 آگوست 2010
گرنت لتر: 26 آگوست 2010
مهلت ورود: 19 جولاي 2011
اين مطلب آخرين بار توسط شازده در 8 مرداد 1389 - 18:59 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
شهرام
عضو شده در: 18 ارديبهشت 1386 پست: 715
|
تاريخ: 8 مرداد 1389 - 18:37 عنوان: |
|
|
به secret:
من رشتم IT هستش و هيچ كمكي در مورد كار نمي تونم بهت بكنم. در مورد رشته من٬ تخيلي كه از عقب موندگي استراليا و جلو بودن ما به خاطر دسترسي نامحدود و ارزان به تمام نرم افزارها و تكنولوژي روز و ... داشتم كاملا غلط بود.
اگرچه شرايط افراد با هم كاملا تفاوت مي كنه و مهاجرت يك نسخه يكسان براي همه نيست ولي بعد از برخورد با دوستان مهاجر مختلف و شرايط بوجود آمده براي اونها (موفق و ناموفق٬ راضي و سرخورده٬ پيروز و شكست خورده و ...) يك چيز مهم براي من ثابت شده: اگه از شرايط خودتون راضي هستيد و از زندگي لذت مي بريد اونوقت اصلا و ابدا نبايد خوشبختي كه حس مي كنيد و مي فهميد رو خراب كنيد. مهاجرت يعني reset شدن.
يعني اثبات دوباره٬ يعني تلاش براي رسيدن به ثبات با كسب دوباره اطلاعات و ... .
بنابراين گاهي اوقات اصلا صلاح نيست چيزي رو تجربه كنيم تا ببينيم چي مي شه بايد واقعيت فعلي رو ببينيم و احساس و منطق خودمون رو درباره آنچه كه هستيم و مي بينيم كاملا با چشم باز درك كنيم و در نظر بگيريم وگرنه تكرار مجدد حس خوشبختي و پيشرفت امكان داره اونقدر دير دوباره برامون اتفاق بيفته (يا حتي ديگه نيفته) كه ديگه ارزش نداشته باشه.
گاه شرايط ما طوريه كه در زمان برداشت محصول زندگي خودمون هستيم و اونقدر اين برهه از زمان براي ما مهمه كه نمي خواهيم تحت هيچ عنوان خراب بشه٬ بنابراين چرا بايد با دلايلي كه براي من نوعي كم رنگ تر هستن خرابشون كنم.
secret عزيز
اين قدمي كه داري برمي داري كه اسمش مهاجرت هستش٬ اونقدر بزرگ هستش كه بايد با در نظر گرفتن همه جوانب برداري. بنابراين
اگه از شرايطت راضي هستي (كه از همه چيز مهم تره) و الان گل زندگيت هستش به نظر من اصلا به مهاجرت به استراليا فكر نكن.
نظرم رو صادقانه گفتم اميدوارم هر تصميمي كه مي گيري صلاحت باشه و بهترين.
 _________________ لاج: 22/09/2006 - ويزا: 04/07/2008 - انتظار: 21 ماه و 12 روز |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Milad
عضو شده در: 2 دي 1386 پست: 1509
|
تاريخ: 8 مرداد 1389 - 18:56 عنوان: |
|
|
البته عمو شهرام اینو قوی اومدی راست میگی مهاجرت مد روز که نیست که الان تیریپ شده هر کسی درگیر یک وکیل و یک ویزا و ... باشه
انصافا اگر به هر دلیلی نسبتا احساس خوشبختی و آینده روشنی دارید مجبور به مهاجرت نیستید چون به هیچ وجه راه آسونی نیست به قول شهرام باید Reset بشیم و شدیم الحق و الانصاف ! _________________ دگر هیچ !
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
secret
عضو شده در: 4 بهمن 1387 پست: 22
آدرس پستي: کرج
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 8:40 عنوان: |
|
|
Itachi,
من کی گفتم جای دسته موتورو عوض کنی گفتم ازما بهتراش موقع طراحی جاشو بر اساس همون چیزی که توی ارتعاشات دیدی تعیین کردن حتی اگه نرم افزار محاسبه میکنه بازم اساسش همون ارتعاشاته من بیشتر واحدهای درسی شما را پاس کردم من از وقتی دانشگاه را تموم کردم حتی یکبار هم لای کتاب ون وایلن رو باز نکردم مشتاق یاد دادن و یاد گرفتن بشتر بودم ولی نه اینجا. باور کن منظور بدی نداشتم . تو هرقدر بخوای کلاس کارت بره بالاتر پیدا کردن کار واست سخت تر میشه قلبا باور کن هدفم متلک نیست بلکه صلاح و مشورته .
Milad,
دمت گرم چه ادبیات شیرینی داری ولی چون من آدم باحالی هستم و سوات ندارم هیچ چی نفهمیدم
شازده,
مرسی حرف س.ی.ا.س.ی نزن چون من هیچ چی از س حالیم نیست در ادامه به شهرام میگم
شهرام,
من در حال برداشت محصولم و ریسک نمیکنم . اگه مهاجرت فقط به معنای گرفتن ویزاست کار بزرگی نیست . ولی ریست شدن یعنی شروع از نقطه ی صفر و این برای من یعنی کابوس . مگر اینکه بدونم اونجا چند برابر گیرم میاد . _________________ متنی که در اینجا وارد میکنید بعنوان امضای شما .... اوکی من آدم باحالی هستم اومدم ازتون یاد بگیرم |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Itachi
عضو شده در: 31 تير 1387 پست: 1421
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 9:43 عنوان: |
|
|

اين مطلب آخرين بار توسط Itachi در 23 مرداد 1389 - 17:11 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
secret
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 12:07 عنوان: |
|
|
Itachi,
میدونم ونوایلن ترمودینامیک نوشت حرفمو باور کن چرا منظور منو کج میگیری .
اوگاتا کنترل نوشت .
ماریام دینامیک نوشت
توماس و سیلورمن ریاضی نوشتن
نویسنده مقاومت مصالح یادم رفت اما رنگ جلد کتابش قهوه ای بود
شیمز مکانیک سیالات نوشت
انتقال حرارت یادم نیست و برام مهم نیست کی نوشت .
من که نیومدم با تو کل بندازم . منظورم اینه که من الان میدونم چرا باید فیلتر توربوچاجر و کولر موتور پاک کنم بدون اینکه به کتاب ون وایلن رجوع کنم فرق من و تو اینه که اگه روی کشتی باشیم که در حال آتیش گرفتن باشه شانس زنده موندن من 60 درصده و شانس تو 5%.
باز هم میگم حرفم متلک نبود چرا عصبانی هستی ؟ تو نوشتی مهندسای مکانیک به ما اطلاعات ندادن . امیدوارم موفق باشی _________________ متنی که در اینجا وارد میکنید بعنوان امضای شما .... اوکی من آدم باحالی هستم اومدم ازتون یاد بگیرم |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
secret
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 12:09 عنوان: |
|
|
شازده,
عزیز یه چیزی بگم که انگیزه هاتون بیشتر بشه . من زن و فرزندی ندارم ولی نمی خوام فرزندم در ایران متولد بشه .  _________________ متنی که در اینجا وارد میکنید بعنوان امضای شما .... اوکی من آدم باحالی هستم اومدم ازتون یاد بگیرم |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Itachi
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 12:13 عنوان: |
|
|

اين مطلب آخرين بار توسط Itachi در 23 مرداد 1389 - 17:11 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
spark
عضو شده در: 27 خرداد 1387 پست: 1262
آدرس پستي: ملبورن محله Chadstone . موبايل اوزيايي : 0410964378
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 13:17 عنوان: |
|
|
secret,
در هیچ کجای دنیا به اندازه ایران به علت مهندس بودن هندونه زیر بغلتون نمیزارن و هیچ کجا نمیشه به اندازه ایران بصورت یامفت پول در آورد. منم در ایران کارمو دوست داشتم ، اکثر پیمانکاران لوله گذار نفت و گاز و تاسیسات شهری با من کار کرده اند و منو میشناسند برای خودم کسی بودم و هنوز هم هستم چون کار و بیزنسم کماکان ادامه داره ولی میخوام همش نباشه 70 سال . جایی که برای انسان بودن ، احترام به حقوق دیگران ، صداقت و 100ها مورد مشابه برات ارزشی قایل نمیشوند میخوام بره زیر گل . من در آمدم نجومی نبود ، بد هم نبود ، در دهکده فردیس ( حتما میدونی کجاست چون مهم سکونتت را کرج نوشته ای) برای خودم زندگی و عشق و حالی داشتم ، همه و همه را ول کردم و اومدم . راستش هنوز به اون درجه از تجربه نرسیده ام که دقیق بگم برای خودم اونجا بهتر بود یا اینجا ولی وجنات امر اینطور نشون میده که شما در ایران راحت تر خواهید بود.
اگر سوال یا کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم  _________________
با تشکر از دوستان و وکیلم آقای لطف الهی،در 17febویزای ما بعد از 600 روز آمد.
خدایا برسون ويزاي عاطفه محمود و قديميها رو |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
reza_amin
عضو شده در: 15 شهريور 1386 پست: 405
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 17:33 عنوان: |
|
|
اسکندرپيش ازحمله به ايران درمانده بودكه چگونه برمردمي که ميفهمندحکومت کند؟مشاوري ميگويد:کتابهايشان رابسوزان وخردمندانشان رابکش و به زنهايشان تجاوز کن،مشاورديگري(به قولي،ارسطو)ميگويد نيازي به اينکارنيست.ازمردم آن سرزمين،آنهاکه نميفهمندوکم سوادند،به کارهاي بزرگ بگمار.وخردمندانشان رابه کارهاي پست،بي سوادهاهميشه شکرگزارت خواهندبودوخردمندانشان يابه سرزمينهاي ديگرکوچ ميکنندياخسته وسرخورده،تالحظه مرگ،درگوشه اي ازآن سرزمين درانزوازندگي خواهندکرد...
حالا شماها از کدوم دسته ايد يا دوست دارديد در کدوم دسته باشيد؟؟ _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
secret
|
تاريخ: 11 مرداد 1389 - 9:42 عنوان: |
|
|
Itachi,
این مثال برگرفته از اون حکایت کشتیه که داشت غرق میشد و کسی که نحو بلد بود شنا بلد نبود . و اینکه سابقه کار در درجه ی اول به خاطر ایمنی خودمان هست . در ضمن اگه کار به قایق نجات برسه اول زن و بچه ها را سوارش میکنن ازین گذشته انفجار مخازن اینقدر وحشتناک هست که هرکس از ترس به فکر نجات خودشه . تازه اون 60 درصدی که برای شانس خودم گفتم زیادی بود . نمیدونم حرفام چه ربطی به کله گنده ها داشت . تو نوشتی بچه های مکانیک اطلاع رسانی نمیکنن . موفق باشی .
spark,
من به نظرت احترام میزارم . اما حرفای شهرام منطقی تره . شما یه نگاه به جواب ایتاچی بنداز . نوشته در ایران خدمه ی کشتی اول خودشون رو نجات میدن این آدم داره با این دید میاد استرالیا که ایرانیها نامردترین انسانهای روی زمین هستن و در استرالیا کاپیتان برای ایشون یک قایق نجات شیک با فرش قرمز آماده کرده که اول از همه سوارش بشه. بعدش نمیدونم چه طوری ربط پیدا میکنه به کله گنده ها شاید منظورش فرمانده کشتیه .
اجازه بدید خلاصه ی حرفایی که توی این تاپیک نوشتم را توضیح بدم . وقتی انتخاب رشته کردم جوون 19 ساله ای بودم . بعدش شغلی را انتخاب کردم و روش وقت گذاشتم . سختی های کار را پشت سر گذاشتم و به جایی رسیدم که بفهم درد فلان کشتی چیه . قلق خیلی از کارها دستم اومده . الان من اون جوون 19 ساله نیستم که فرصت داشته باشم همه چیز را از صفر شروع کنم . اگر من شغل دریا را رها کنم باید خیلی چیزها را از نو بسازم . خوشحالم که بچه محل خودمو اینجا میبینم . دوست من هر کس توی زندگیش هدفهایی داره تو نمیتونی به جای من تصمیم بگیری . در مورد اون هندونه هایی که زیر بغل ما گذاشتن بگم یکی از آدمای کاردرست کشتی را میشناسم که موقتا رفته چین و داره 10 هزار دلار حقوق میگیره . میدونی که هندونه 10 هزاردلاری نداریم . هرکس با علاقه و انگیزه هدف خودش رو دنبال بکنه موفق میشه . راستی هندونه های استرالیا عمرا به خوشمزه گی هندونه های شهر خودمون باشه . امیدوارم آدم موفقی باشی
من جواب سوالم را از شهرام گرفتم . دیگه فکر نمیکنم بقیه بتونن کمک بیشتری بکنن . پس بیخیال دیگه درد دل نوشتن ساحل نداره ___ پارو بزن _________________ متنی که در اینجا وارد میکنید بعنوان امضای شما .... اوکی من آدم باحالی هستم اومدم ازتون یاد بگیرم
اين مطلب آخرين بار توسط secret در 11 مرداد 1389 - 13:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Itachi
|
تاريخ: 11 مرداد 1389 - 10:04 عنوان: |
|
|

اين مطلب آخرين بار توسط Itachi در 23 مرداد 1389 - 17:08 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
amir885
عضو شده در: 15 دي 1388 پست: 278
|
تاريخ: 11 مرداد 1389 - 14:04 عنوان: |
|
|
| Itachi نوشته است: | | secret نوشته است: | Itachi,
من کی گفتم جای دسته موتورو عوض کنی گفتم ازما بهتراش موقع طراحی جاشو بر اساس همون چیزی که توی ارتعاشات دیدی تعیین کردن حتی اگه نرم افزار محاسبه میکنه بازم اساسش همون ارتعاشاته من بیشتر واحدهای درسی شما را پاس کردم من از وقتی دانشگاه را تموم کردم حتی یکبار هم لای کتاب ون وایلن رو باز نکردم |
آقا تو رو خدا چیزی که بلد نیستی نگو! ون وایلن کتاب ترمودیناکه نه ارتعاشات! نمیدونم چرا احساس می کنی باید در مورد مسائلی که خبر نداری چیزهایی بنویسی که سرتاپا غلطه!؟ |
|
 |
سحر و پدرام
عضو شده در: 1 خرداد 1388 پست: 892
|
تاريخ: 11 مرداد 1389 - 15:31 عنوان: |
|
|
Itachi,
آخرش رو سنگين تموم كردي!
خلاصه اين درس خوندن برا من هيچي نشد..... ويزاي PR مون رو راه انداخت  _________________ Lodge: 28/10/2008
Visa: 3/3/2010
Australia: 8/5/2010
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
secret
|
تاريخ: 12 مرداد 1389 - 9:16 عنوان: |
|
|
Itachi,
شغل من توی لیست مشاغل هست .
مگه سایتش همین نیست ؟
http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/skilled-occupations/occupations-in-demand.htm#b
زودتر بزنیم بریم راحت شیم ازینجا . مطمئن باش بیکار نمیمونی . تازه اگه زحمت بکشیم ازینجا هم بیشتر گیرمون میاد .
بچه ها فقط خواهشا حرف س.ی.ا.س.ی نزنید سایت را هیتلر میکنن . ما به این سایت نیاز داریم . اگه کار بلد نباشی بیای صد تا فوش هم به X و Y بدی فایده نداره پس بهترین کار اینه که ولشون کنیم بزاریم اعتماد به نفسشون بترکه . من دو ماه دیگه میرم ماموریت . من فکر میکنم شهرام آدم موفقی بوده چون هم کار خوبی بلده هم اخلاقش قشنگه . _________________ متنی که در اینجا وارد میکنید بعنوان امضای شما .... اوکی من آدم باحالی هستم اومدم ازتون یاد بگیرم |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|
|
|