| مشاهده تاپيک قبلي :: مشاهده تاپيک بعدي |
| نويسنده |
پيام |
JAVIDIRAN
عضو شده در: 4 آبان 1387 پست: 988
|
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
arash571
عضو شده در: 27 مرداد 1388 پست: 157
آدرس پستي: arashshirazi57@gmail.com
|
تاريخ: 2 مرداد 1389 - 12:12 عنوان: |
|
|
javidiran عزیز مرسی از لطفت.ولی واسه من یه سوال پیش اومده تا اگه میتونی شیرفهمم کنی.
من وقتی برسم اگه بخوام قبلش ترجمه ناتی کنم فقط 1 هفته اعتبار ازش میمونه که عملا نمیصرفه.ولی سوال اصلیم اینه:من اگه بخوام تو پرت گواهینامه بگیرم به ترجمه گواهینامه قبلیم احتیاج میشه یا نه؟مثلا اونا ازم سوال میکنند که قبلا گواهینامه داشتم یا نه؟یا اگر هم داشته باشم برام امتیازی هست؟یا اینکه از روز اول هم با من مثل اونائی برخورد میکنند که بار اولشون هست حتی اگه گواهینامه داشته باشم؟
شد چند تا سوال
خلاصه اگه حوصله داشتی جواب بده.ایشالله میام میبینمت به زودی.تا 1 ماه دیگه
خوش باشی _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
majid51
عضو شده در: 17 اسفند 1387 پست: 1876
|
تاريخ: 2 مرداد 1389 - 13:06 عنوان: |
|
|
استاد كلاس زبان ما (آقاي قدمي) كه حدود 15 سال استراليا زندگي كرده تو كلاس ميگفت كه گواهينامه كه ميگيريد اولش L (Learner) است و سه ماه اعتبار داره و بايد يه شخص (گواهينامه دار) ديگري در كنارتان نشسته باشه و علامت L را بايد بر روي شيشه ماشين نصب نماييد.
بعدش P (practicer) ميشه كه 9 ماه (يا 1 سال) اعتبار داره و شما محدوديت هايي مثل سرعت زير 80 و ... داريد و علامت P را بايد بر روي شيشه ماشين نصب نماييد.
بعد اين دو مرحله به شما فول لايسنس تعلق ميگيره.
با اين اوصاف با گرفتن گواهينامه وقتي كسي رو نداريم كنارمون بشونيم تا 3 ماه بعدش عملاْ نميتونيم رانندگي كنيم. _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
Itachi
عضو شده در: 31 تير 1387 پست: 1418
|
تاريخ: 2 مرداد 1389 - 13:21 عنوان: |
|
|
| majid51 نوشته است: | استاد كلاس زبان ما (آقاي قدمي) كه حدود 15 سال استراليا زندگي كرده تو كلاس ميگفت كه گواهينامه كه ميگيريد اولش L (Learner) است و سه ماه اعتبار داره و بايد يه شخص (گواهينامه دار) ديگري در كنارتان نشسته باشه و علامت L را بايد بر روي شيشه ماشين نصب نماييد.
بعدش P (practicer) ميشه كه 9 ماه (يا 1 سال) اعتبار داره و شما محدوديت هايي مثل سرعت زير 80 و ... داريد و علامت P را بايد بر روي شيشه ماشين نصب نماييد.
بعد اين دو مرحله به شما فول لايسنس تعلق ميگيره.
با اين اوصاف با گرفتن گواهينامه وقتي كسي رو نداريم كنارمون بشونيم تا 3 ماه بعدش عملاْ نميتونيم رانندگي كنيم. |
اگه امتحان عملي رو قبول نشي.
اگه گواهينامه ايران رو ببري و تو امتحان هم قبول شي شامل اين طرح نميشي _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
nassim
عضو شده در: 19 فروردين 1388 پست: 286
|
تاريخ: 3 مرداد 1389 - 11:23 عنوان: |
|
|
majid51,
این مراحل مال کسیه که تا حالا رانندگی نکرده نه ماها که 10-15 سال اینجا رانندگی کردیم. ما با گذروندن امتحانها (آیین نامه و عملی) یه ضرب فول رو می گیریم
arash571,
شما حتماً باید ترجمه گواهینامه ایران رو داشته باشی که بهشون ثابت بشه که شما سابقه رانندگی داری و فقط کافیه امتحان بدی وگرنه باید هموم مراحلی که majid51 گفت رو طی کنین. _________________ نسيم و حسين |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
majid51
عضو شده در: 17 اسفند 1387 پست: 1876
|
تاريخ: 3 مرداد 1389 - 11:51 عنوان: |
|
|
Itachi و nassim,
|
 |
arash571
|
تاريخ: 3 مرداد 1389 - 11:58 عنوان: |
|
|
nassim جان
پس میگی حتما ترجمش کنم .خوب پس به نظرت برم ترجمه ناتی کنم یا وقتی رسیدم پرت برم ames اونجا ترجمه کنم ؟اخه شنیدم ترجمه گواهینامه اینجا رو تحویل نمیگیرن.  _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
mahshad
عضو شده در: 1 دي 1386 پست: 128
|
تاريخ: 3 مرداد 1389 - 12:26 عنوان: |
|
|
arash571,
حامد: بچه ها یک مقدار حق دارید قاطی کنید آخه دو تا مطلبه. که برای آخرین بار ان شا الله این سوء تفاهم برطرف بشه.
یکی اینه که شما برای رانندگی اینجا چی احتیاج دارید: خب جواب اینه که اصل گواهینامه فارسی به همراه INternational Driver Permit که همون ترجمه سازمان جهانگردی و اتومبیل رانی خودمونه. به همراه داشتن اصل فارسی گواهینامه الزامیه موقعی که پلیس میگیردتون.
حالا دوم اینه که شما میخواهید برید VICROAD و برای گواهینامه اقدام کنید حالا این میخواد توی 3 ماه باشه میخواد بعد اون باشه، حالا 3 ماه و 6 ماه رو قاطی نکنید چون حال ندارم توضیح بدم شما تیمم بدل از غسل بکنید و واجب حیایی انجام بدین و همون 3 ماهو بگیرید: vicroad اصلا international driver permit رو قبول نداره. خب برای اون هم میرید AMES و اون هم براتون ترجمه مجانی میکنه.
برای قضیه 3 ماه و 6 ماه هم چون خیلی تخصصیه لطفا اول پول ودین تا بگم البته قول نمیدم. _________________ ملبورن و دیگر هیچ! |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
arash571
|
تاريخ: 4 مرداد 1389 - 9:41 عنوان: |
|
|
mahshad
مرسی.به این میگن شیرفهم شدن.من که رفتم کانون جهانگردی  _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
arash571
|
تاريخ: 4 مرداد 1389 - 9:48 عنوان: |
|
|
مدارك لازم جهت درخواست مجوز رانندگي بين المللي:
- گواهینامه معتبر جمهوری اسلامی ایران
- دو قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4
( در صورتیکه عکس گواهینامه با عینک می باشد عکسها حتما با عینک باشد )
- ارائه گواهینامه بین المللی قبلی ( در صورت دارا بودن)
- ارائه تصویر صفحه اول گذرنامه ( در صورت دارا بودن )
- تکمیل فرم درخواست ( فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گردد )
- پرداخت مبلغ 000/300 ریال بابت هر جلد گواهینامه
( در صورتیکه گواهینامه خودرو و موتور سیکلت با هم صادر شود مبلغ 400000 ریال دریافت خواهد شد )
روشهای دریافت گواهینامه رانندگی بین المللی *
1- مراجعه به کانون "معاونت اسناد و مدارک بین المللی "
تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2
2-مراجعه به یکی از نمایندگیهای کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)
3- مراجعه به ادارات پست سراسر کشور (زمان تحویل یک هفته پس از ارسال مدارک)
4-از طریق اینترنت (زمان تحویل حدودا 7 روز کاری)
http://govahiname.ir/3783/ _________________
 |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
goodi
عضو شده در: 4 خرداد 1387 پست: 345
|
تاريخ: 8 مرداد 1389 - 13:38 عنوان: |
|
|
آقا ما امتحان دادیم و همون بار اول گواهینامه را قبول شدیم.160 دلار هم به VICroad دادک بابت گواهینامه 10 ساله. البته یک مربی رانندگی گل ایرانی تو ملبورن خیلی کمکم کرد. بچه های ملبورن احتمالا می شناسنش من مشخصاتشو می زارم . بچه ها حتما موقع امتحان با یک مربی برید خیلی در قبولیتون اثر گذار.
مربی در ملبورن:
آقای آمامی 0423213070 _________________ Life can only be understood backward. It must be lived forward.
http://mahak-charity.org/english/main.php |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
مسافر
عضو شده در: 15 تير 1386 پست: 38
|
تاريخ: 9 مرداد 1389 - 17:15 عنوان: |
|
|
امروز با دوستم که چند سال هست که ملبورن زندگی میکنه صحبت کردم حسابی من رو از رانندگی قبل از تمرین کردن ترسوند. البته خیلی هم بیراه نمیگه. اینجا به هر حال یه قوانینی هست که اگه آدم رعایت نکنه هیچکس مثل ایران قدرت عکس العمل نداره و حتما منجر به تصادف میشه.
دوستم توصیه کرد که حداقل چند ساعت برم تمرین بعد خودم پشت فرمون بشینم.
شما چیکار کردید؟ از خیلی از پستها اینطور بر میاد که اغلب بعد از چند روز یا ماشین خریدین یا اجاره کردین و رانندگی رو شروع کردین!  |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
negarina
عضو شده در: 4 شهريور 1387 پست: 92
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 1:56 عنوان: |
|
|
| مسافر نوشته است: | امروز با دوستم که چند سال هست که ملبورن زندگی میکنه صحبت کردم حسابی من رو از رانندگی قبل از تمرین کردن ترسوند. البته خیلی هم بیراه نمیگه. اینجا به هر حال یه قوانینی هست که اگه آدم رعایت نکنه هیچکس مثل ایران قدرت عکس العمل نداره و حتما منجر به تصادف میشه.
دوستم توصیه کرد که حداقل چند ساعت برم تمرین بعد خودم پشت فرمون بشینم.
شما چیکار کردید؟ از خیلی از پستها اینطور بر میاد که اغلب بعد از چند روز یا ماشین خریدین یا اجاره کردین و رانندگی رو شروع کردین!  |
به نظر من هم اول بريد تمرين حتي اگر شده يك ساعت . اين جوري هم با قوانين آشنا مي شيد هم توي امتجان راحت تر قبول مي شيد. من خودم اول 4 ساعت تمرين رفتم . البته ما اون موقع ماشين هم نداشتيم و همون دفعه اول قبول شدم. درسته كه يكم هزينه داره ولي مي ارزه تازه در مقابل اينكه دو بار بخواين برين امتحان بديد هزينه اش چيزي نيست . وجود مربي باعث مي شه كه از همون اول بر اساس قواعد درست رانندگي كنيد.
 _________________ موجيم که آسودگي ما عدم ماست |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
spark
عضو شده در: 27 خرداد 1387 پست: 1258
آدرس پستي: ملبورن محله Chadstone . موبايل اوزيايي : 0410964378
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 2:16 عنوان: |
|
|
مسافر,
تمرین از اهم واجبات است و حتما با کسی که سالیان زیاد اینجا بوده باید باشه. منم اولش با فامیلهای اینجا شروع کردم.فقط 1 توصیه و اینکه حتما اول کار با اتوماتیک شروع کنید. رانندگی میرور ( آینه ) اینجا اولش اونقدر استرس داره که اگر بخوای تو فکر دنده هم باشی بیچاره کننده است. البته من الان بعد از 2.5 ماه رانندگی با ماشین دنده ای بیشتر حال میکنم.
به جهتها دقت کنید. من 1 بار خیابونو برعکس رفتم و این مورد برام شده عین کابوس. غافل بشید مخصوصا میزنند بهتون که ماشینشونو از رده خارج کنند و پولشو از بیمه بگیرند.  _________________
با تشکر از دوستان و وکیلم آقای لطف الهی،در 17febویزای ما بعد از 600 روز آمد.
خدایا برسون ويزاي عاطفه محمود و قديميها رو |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
mahshad
عضو شده در: 1 دي 1386 پست: 128
|
تاريخ: 10 مرداد 1389 - 7:45 عنوان: |
|
|
spark,
حامد:
اسپارک جان یه پلاک بزن جلو ماشینت روش بزن:
No insurance
دیگه خیالت راحت باشه. دیگه امیدوارم گیر این پیرزن چینیها نیفتی چون اونا هی زور میزنن جلوتر بیان ببینن رو پلاک چی نوشته.
ناقلا انگار بی وفا شدی. بوی مشکوکات میدی نکنه خیز گرفتی برا راید آف کردن اون ماشین نازنین.  _________________ ملبورن و دیگر هیچ! |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|
|
|